Properties & Partners Uterum med utsikt mot Vättern

Johan III:s 8C, Lgh 1001

Uterum med utsikt mot Vättern

Trevlig HSB-förening nära centrum och med fina promenadstråk längs Birgittastranden. Ett morgondopp finns tillgängligt åretrunt utanför din dörr! En fin fyrarummare med bra planlösning med 3 sovrum och dubbla badrum, självklart kök och rymligt vardagsrum också. Här bor man lugnt och skönt med trevliga grannar. Vadstena är en levande kulturstad året om med fina upplevelser och trevliga restaurangbesök. Vår fina shoppinggata erbjuder det mesta man behöver. Välkommen att boka in er för visning! 0143-290 40

Fakta

Adress:
Johan III:s 8C, Lgh 1001
Kommun:
Vadstena
Lägenhetsnummer:
16  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
4.5684%
Andelstal avgift:
0.045684
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2005
Badrum:
2 st
Balkong:
Inglasat uterum
Förråd:
Förråd i separat länga
TV- Internetutbud:
I lägenheterna finns indraget TV via Sappa och bredband via Vökby. I månadsavgiften ingår ett antal kanaler. Abonnemang för bredband tecknas separat av varje lägenhetsinnehavare.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, fast kostnad för elabonnemang(den rörliga elen läses av och debiteras på månadsavgiften).
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Beskrivning

Planlösning

Trevlig entré med gott om plats.  Portkod eller nyckel krävs för att komma in. Välkomnande hall med plats för ytterkläder på hatthylla och i garderober. Rakt fram i den inre hallen ser man in i vardagsrummet. Rymligt vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. Utgång till den inglasade balkongen, lite trädgårdstäppa intill. Vid vardagsrummet finns ett av sovrummen. Rymligt kök i fil med vardagsrummet. Här finns plats för matbord vid fönstret. Spis, köksfläkt, nyare micro, diskmaskin och integrerad kyl/frys. Sovrum/TV-rum intill köket. Stort fint badrum med tvättavdelning som innehåller tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänkar och skåp. Badkar, toalett och handfat. Duschrum med handfat, toalett och duschplats. Sovrum 3 med egen liten klädkammare.  Eget förråd i länga på gården.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Johan III:s 8C, Lgh 1001

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Johan III:s 8C, Lgh 1001

Ansvarig fastighetsmäklare

Maria Melin
Fastighetsmäklare